Viktigt information angående Bredband och TV 2013-12-18

Bredband

Bredbandet driftsätts idag eftermiddag torsdag 18 dec.
För att det skall fungera måste man först registrera sig på Ownits portal, enligt det utskick ni fått tidigare från Ownit.
Efter att man gjort sin registrering, måste man logga in med det kundnummer och lösenord man får efter registreringen. Har man inte gjort detta, så kommer man bara att komma åt Ownits portal (http://portal.ownit.se/brf) när man kopplar upp sig.
Har man glömt sina uppgifter eller missat att skriva ned dem kan man kontakta Ownits kundtjänst på 08-525 073 00 för att få sina inloggningsuppgifter.

 

TV

Driftsättningen av TV-förändringarna blir uppskjutet till åtminstone 8 jan, eftersom det blivit strul med leveranser av digitalboxar och val av utrustning till medlemmarna.

Infoblad dec 2013

Viktigt inför vintern 

  • Inför denna vinter, som förra året, har vi anlitat Rofas att handskotta utanför våra portar vid snöfall. Vi har placerat ut snöskyfflar i varje port. Hjälp gärna till att hålla rent framför porten. Föreningen har också i vinter avtal om snöröjning av ytorna framför hus och garage. Detta sköts av Alltrac. Hägernäsvägen röjs av kommunen.
  • Tänk extra noga på var och hur du parkerar så du inte blockerar för snöröjning, oljetransporter, sopbil m.fl.
  • Det är INTE tillåtet att köra på gångvägen utanför dagiset bara för att cementklumpen flyttats för snöröjningen. Det kan springa barn mellan parken och dagiset.
  • Julklappspapper och kartonger kan välförpackade slängas i containern, OBS! ej i de gröna sopkärlen för hushållsavfall! Julgranar klipper/sågar du ned och lägger i sopsäck för grovsop-orna eller såga itu granen, så kan du lägga den på lövkomposten (backen bakom 5:an alt i backen ovanför 1A).
  • Knyt ihop dina påsar med hushållssopor ordentligt! Är sopkärlet vid din port fullt – titta om det finns plats i något annat kärl så vi slipper ha överfulla kärl vid några portar.
  • Inför den stundande julhelg då vi gärna tänder levande ljus vill vi påminna om vikten av att du kollar så du har släckt dina levande ljus innan du somnar och innan du lämnar din bostad.
    Kontrollera gärna att batterierna i din brandvarnare fungerar.
  • Grovsopscontainern töms varannan torsdag, jämna veckor. Det kan vara bra att veta om den är full när man vill slänga sina grovsopor.

God Jul och Gott Nytt År
önskar Styrelsen

Bredbandsinstallationen

Ownit har tyvärr meddelat att driftsättningsdatumet för bredband och TV försenats till den 18 dec.
Det kommer att finnas tekniker från Ownit på plats för att hjälpa de som skrivit upp sig på listorna i portarna från kl 16.00.

Mer info finns att läsa i portarna, samt i det utskick som Ownit gjort till alla medlemmar.