Information december 2014

Portdörrarna i port 1, 3, 5, 7 och 9 är nu bytta och lite täckplåtar och annat kosmetiskt kommer på plats under mellandagarna.
Meddela oss om det är några problem med de nya portarna, så att vi kan få det åtgärdat så fort som möjligt.

Viktigt inför vintern

 

  • Inför denna vinter, som förra året, har vi anlitat Rofas att handskotta utanför våra portar vid snöfall. Vi har placerat ut snöskyfflar i varje port. Hjälp gärna till att hålla rent framför porten. Föreningen har också i vinter avtal om snöröjning av ytorna framför hus och garage. Detta sköts av Alltrac. Hägernäsvägen röjs av kommunen.
  • Tänk extra noga på var och hur du parkerar så du inte blockerar för snöröjning, oljetransporter, sopbil m.fl.
  • Det är INTE tillåtet att köra på gångvägen utanför dagiset bara för att cementklumpen flyttats för snöröjningen. Det kan springa barn mellan parken och dagiset.

 

  • Julklappspapper och kartonger kan välförpackade slängas i containern, OBS! ej i de gröna sopkärlen för hushållsavfall! Julgranar klipper/sågar du ned och lägger i sopsäck för grovsop-orna eller såga itu granen, så kan du lägga den på lövkomposten (backen bakom 5:an alt i backen ovanför 1A).

 

  • Knyt ihop dina påsar med hushållssopor ordentligt! Är sopkärlet vid din port fullt – titta om det finns plats i något annat kärl så vi slipper ha överfulla kärl vid några portar.

 

  • Inför den stundande julhelg då vi gärna tänder levande ljus vill vi påminna om vikten av att du kollar så du har släckt dina levande ljus innan du somnar och innan du lämnar din bostad. Kontrollera gärna att batterierna i din brandvarnare fungerar.
  • Grovsopscontainern töms varannan torsdag, jämna veckor. Det kan vara bra att veta om den är full när man vill slänga sina grovsopor.

 

God Jul och Gott Nytt År önskar Styrelsen